Corliss Resources Inc

Thank you for visiting Corliss Resources, Inc’s website.  We hope that your visit to our site is informative and helpful.  

Group Review: Corliss Resources Inc Products & Services (General Supplies)

Corliss Resources, Inc also sells miscellaneous concrete and aggregate products. This includes but is not limited to:

 

- Bags of Cement

- Expansion Joints

- Concrete Sealer

- Fiber-mesh

 

Please contact Concrete Dispatch for availability, pricing or to order

Estää petokset ja kavallukset yleishyödyllinen järjestö

http://www.behance.net/gallery/Estaeae-petokset-ja-kavallukset-yleishyoedyllinen-jaerjestoe/12283989

 

26. Lokakuuta 2013 Washington Post raportoi, että vuodesta 2008 vuoteen 2012, yli 1000 kaupallisille organisaatioille luovuttaa satojen miljoonien tappiot johtuvan Varkaus, petos, kavallus ja muiden luvaton käyttö ja organisaation varoihin. Tutkimuksen mainittu post yhdistyksille ja uskonnolliset järjestöt kärsivät kuudesosa kaikki suuret embezzlements, toinen vain rahoituspalvelujen alalla.

 

Vaikka luvut ovat kauhistuttavia, tämä suuntaus ei yllätä voittoa maailmassa, jotka ovat jo pitkään tienneet, että yhdistyksille ovat erittäin alttiita petos ja kavallus. Yhdistyksille laaditaan yleensä hyödyllisiin tarkoituksiin ja olettaa, että työntekijöilleen, erityisesti ylimmän johdon osuus organisaation filantrooppinen tehtävä. Tällöin yhdistyksille yleensä ole luottavaisempi työntekijöidensä ja lievempiä varainhoidon valvonnan kuin voittoa kollegansa. Näin ollen he uskovat kavalluksesta ja muiden työsuhde petos hälyttävästi. Esimerkiksi viime ilmoittama Washington Post:

 

-      Vuodesta 1999 vuoteen 2007 American Legacy Foundationin voittoa omistettu valistava tupakoinnin vaaroista kärsi arviolta 3,4 miljoonaa menetykset väitetyt kavallukset entinen työntekijä.

 

-      Vuonna 2012 maailmanlaajuinen rahasto aidsin, tuberkuloosin ja malarian raportoitu liittovaltion varojen väärinkäyttöä tai perusteettomia menoja 43 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2011 Vassar veljekset Medical Center Poughkeepsie, New York ilmoitti tappio 8,6 miljoonaa dollaria kautta "varkaus" tietyt lääkinnälliset laitteet.

 

-      Lisäksi näistä tapahtumista ilmoittaneet Washington Post muutamia tuoreimpia esimerkkejä ovat:

 

-      27. Helmikuuta 2013 New York luvun Amerikan Punaisen Ristin entinen talousjohtaja tuomittiin kahdesta seitsemään vuotta vankilassa grand varkaus. Entinen johtaja kavalsi yli 274,000 vuosina 2005–2009, käyttävät rahaa maksaa vaatteita, hänen lastensa opetusta ja muut henkilökohtaiset kulut.

 

-      8. Marraskuuta 2012 H.O.W.-säätiön entinen pääjohtaja yleishyödyllinen alkoholin ja huumeiden Hoitola Tulsa, Oklahoma, oli 15 kuukauden vankeusrangaistukseen ja korvaamaan yli $1,5 miljoonan palauttamista varten pettääkseen H.O.W. kahdeksan vuoden aikana. Entinen pääjohtaja kirjoitti itse 213 luvattoman tarkistaa yhteensä yli 1,35 miljoonaa dollaria ja kavalsi yli 200.000 dollaria siitä säästäväisyys Storesta toimivat voittoa.

 

-      12. Lokakuuta 2013 entinen talousjohtaja Project Genesis, Connecticut yleishyödyllinen järjestö, joka palvelee vammaisten aikuisten ja lasten tuomittiin 33 kuukautta vankeutta jälkeen vaalitaistelusta yli 348,000 organisaation kolmen vuoden ajan. Entinen CFO oli järjestön varoja pitää irtisanoa työntekijöitä palkkalistoilla ja sitten siirretään heidän palkkansa hänen henkilökohtaiselle pankkitilille.